Menu Sluiten

Volvo S80 stuur

Projectbeschrijving

Het stuur van zijn Volvo S80 was door de jaren heen erg versleten. Niet gek, het stuur is het meest gehanteerde onderdeel van de auto. Deze klant zocht naar een goede bekleder met oog voor detail.

De kleur moest overeenkomen met de kleur van het originele interieur van de auto. In ons ruime assortiment materialen vonden wij het perfecte stukje leder.

Na het demonteren, opnieuw bekleden en monteren van het stuur van de auto wezen we de klant op de versleten bestuurdersstoel en middenconsole. De klant was erg tevreden met het geleverde werk aan het stuur en wilde uiteraard ook graag ingaan op ons aanbod om de stoel en middenconsole opnieuw te bekleden.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +