Menu Sluiten

Meubel stoffering – Maatwerk door B&B Designs

Meubels verslijten met de tijd. Het zijn immers gebruiksvoorwerpen. Het zitcomfort neemt af en ook het aanzicht wordt vaak minder. Maar doet u het meubel weg, of geeft u het een tweede leven?

B&B Designs maakt meubels beter dan nieuw.

Het zitvlak van die mooie stoel is versleten, die oude bank kan wel een nieuw stofje gebruiken of die nieuwe stoel die u kocht past bij nader inzien toch niet helemaal bij uw interieur. B&B Designs stoffeert al uw meubels naar wens en op maat.

ALLEEN A-KWALITEIT MATERIALEN

Wij werken enkel met de beste kwaliteit materialen. Het leder en kunstleder, de stoffen en het schuim wat wij gebruiken om meubels te stofferen selecteren wij op comfort en slijtvastheid. Aan de hand van uw wensen en smaak adviseren wij graag de beste optie.

MAATWERK IS DE STANDAARD

B&B Designs is een interieur bekleder met passie. Wij werken dagelijks aan interieur stoffering projecten als auto’s, boten, campers en caravans, sportvliegtuigen, meubels en complete cafe’s. Alle bekleding werkzaamheden voeren we uit in eigen atelier, niks wordt uitbesteed. Alleen zo kunnen we werken met 100% tevredenheids garantie.

WILT U MEER WETEN?

Is uw interesse gewekt? Wilt u eens langskomen met (foto’s van) uw meubelstuk en overleggen wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk zorgen we dat de koffie klaar staat!

Meubel stoffering

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +