Menu Sluiten

Lederen interieurs

Een lederen interieur in uw auto is mooi. Het leder geeft net dat beetje extra luxe aan uw auto en is makkelijk schoon te houden. Zeg nou zelf, wat is een mooie auto zonder lederen interieur? Het enige nadeel is de prijs die bij de dealer gevraagd wordt voor het inbouwen. Wat als we u vertellen dat B&B Designs ook dat ene nadeel weg kan nemen?

EXTREEM LAGE PRIJZEN VOOR LEDER INBOUW

Is uw auto 6 jaar oud, of jonger? Dan kunnen wij u een leder pakket aanbieden tegen extreem lage prijzen.

B&B Designs beschikt over een atelier in het buitenland. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijs! Om u een idee te geven van hoe laag onze prijzen liggen:

Een compleet lederen interieur voor uw auto heeft u bij ons al vanaf € 1250,-!

Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit maar liefst 32 verschillende kleuren!

NOG GOEDKOPER? DAT KAN!

Past bovenstaande aanbieding niet binnen uw budget? U kunt bij B&B Designs ook kiezen voor Eco-leder. Dit is een ledersoort die samengesteld is uit een onderlaag van echt leder en een toplaag van een hoogwaardige PU-kunstleder print!

U kunt uw auto interieur al laten bekleden met Eco-leder vanaf € 1000,-!

Daarbij heeft u keuze uit 7 verschillende kleuren Eco-leder.

Uiteraard is een combinatie van leder en kunstleder ook mogelijk. Ook Als u hiervoor kiest kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.

Heeft u een leaseauto en wilt u beslist niet de enorme bijtelling betalen voor uw lederpakket? Vraag gerust naar de mogelijkheden en ervaar dat u bij achteraf inbouw van uw lederen interieur vele malen goedkoper uit bent dan wanneer u jarenlang maandelijks extra bijtelling moet betalen.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VOOR LEDEREN INTERIEURS

Bent u op zoek naar een kopie van het af fabriek interieur in leder? Of wilt u er uw eigen draai aan geven met bijvoorbeeld two-tone leder, een andere kleur stikgaren, een mooie Bentley Diamond Stitch of een logo in de rug geborduurd? Alles is mogelijk bij B&B Designs lederen interieurs.

Ook voor stoelverwarmingselementen in 2 standen variabel of stoel koeling achteraf inbouwen kunt u bij ons terecht. Wij bouwen stoelverwarming in vanaf € 250,- per stoel, inclusief rug verwarming.

LEVERTIJDEN

Wij garanderen u bij auto’s van 6 jaar en jonger dat u uw voertuig tussen de 1 en 3 werkdagen kwijt bent. Zeker geen week of langer. Uiteraard is dit afhankelijk van merk, type en uitvoering. U kunt gewoon blijven rijden tot het moment dat uw leder pakket gereed is voor inbouw.

HOE WERKEN WIJ?

Doordat B&B Designs beschikt over mallen van diverse automerken en typen gaan wij snel en efficiënt te werk. Nadat u akkoord geeft op de voorgestelde uitvoering, kleur en prijs maken wij een opdracht bon.

Vervolgens vervaardigen wij uw leder pakket in ons atelier. De levertijd van een lederpakket bedraagt 2 à 3 weken. Zodra het pakket gereed is nemen wij contact met u op om de werkzaamheden voor de inbouw van uw lederen interieur in te plannen.

Nadat we in samenspraak met u een datum hebben vastgelegd bent u vanaf die datum pas uw voertuig kwijt. De duur van de inbouw is sterk afhankelijk van het merk en type van het voertuig. Over het algemeen duurt het inbouwen van uw leder 1 tot 3 werkdagen.

Omdat bij B&B Designs kwaliteit en klanttevredenheid prioriteit zijn bent u verzekerd van een perfect afgewerkt interieur. Wij maken inmiddels ruim 10 jaar lederen interieurs voor onze klanten. De ruime keuze en korte wachttijden zorgen ervoor dat klanten graag zaken met ons doen!

WILT U MEER WETEN?

Lederen interieur in uw auto geeft u de extra luxe die u nodig heeft! Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Leder auto interieur

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +