Menu Sluiten

Autostoelen bekleden

Heeft de bekleding van uw autostoel reparatie nodig? Heeft uw broekriem schade veroorzaakt, bent u met zo’n vervelende knoop aan uw spijkerbroek blijven hangen in de bekleding of is de stof van uw autostoelen gewoon door jarenlang gebruik versleten? Erg vervelend. En nu? Naar de dealer en daar torenhoge prijzen voor een nieuwe stoel betalen of een nieuwe hoes bestellen, als dat al mogelijk is? Nee, alleen het beschadigde deel van uw autostoel bekleden is vaak voldoende.

B&B Designs biedt autostoel reparatie aan, tegen veel lagere kosten dan compleet nieuwe stoelen of hoezen. Wij zullen u altijd de beste en meest kostenefficiënte oplossing adviseren.

AUTOSTOEL REPARATIE BIJ SCHADE

Scheuren in de bekleding van uw autostoelen lossen we handig, mooi en tegen relatief lage kosten op door alleen dat deel waarin de schade zit te vervangen. Door ons ruime assortiment stoffen, leder en kunstleder vinden we altijd het ideale materiaal dat overeen komt met het origineel om uw autostoel te bekleden. U krijgt een beter dan nieuwe autostoel, tegen lage kosten en zonder lange wachttijden omdat wij alles vervaardigen in eigen atelier.

OPNIEUW UW AUTOSTOELEN BEKLEDEN NA EEN ONGELUK

B&B Designs doet ook autostoel reparatie na ongelukken. Als bijvoorbeeld bij een ongeluk de airbag uit uw autostoel is gesprongen en de gehele wang vervangen moet worden. Het kan in zulke gevallen ook voorkomen dat slechts het herstellen van de stiknaad voldoende is. Ook het installeren van nieuwe airbags en het storingsvrij maken van uw auto regelen we als dat nodig is. Die vervelende lampjes op uw dashboard na een ongeluk gaan dus gewoon weer uit.

Wij zijn in staat reparaties te verrichten aan zittingen van alle merken vrachtwagens, campers, boten, motorhomes, scooters en motoren.

WILT U MEER WETEN?

Geniet weer op volle toeren van uw de bekleding van uw autostoelen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Autostoelen bekleden

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +