Menu Sluiten

Auto stuur bekleden – B&B Designs maatwerk bekleding

Goede bekleding op het stuur van uw auto vergroot het rijplezier. Is de bekleding van uw auto stuur versleten, of wilt u leder in plaats van kunststof? B&B Designs bekleedt uw stuur in elk gewenst materiaal.

AUTO STUUR LATEN BEKLEDEN OP MAAT

Een auto stuur bekleden is een arbeidsintensieve klus. Het bekleden van een stuurwiel bestaat hoofdzakelijk uit handwerk. Het stuurwiel wordt helemaal met de hand dicht geregen, steekje voor steekje.

Door de jarenlange ervaring van B&B Designs op het gebied van auto interieur bekleding bent u verzekerd van het allerbeste resultaat. Wij maken eerst mallen, passen deze vervolgens op uw stuur en gaan dan pas aan de slag met de nieuwe hoes. Met deze werkwijze garanderen wij een 100% passend eindproduct.

U kunt bij B&B Designs uw autostuur al laten bekleden vanaf € 250,-.

RUIME MATERIAALKEUZE

Wij werken enkel met A-kwaliteit materialen. Binnen dit aanbod van hoge kwaliteit materialen bent u volledig vrij om te kiezen voor bijvoorbeeld leder of alcantara. Wij kunnen het stuur van uw auto, boot, camper of vrachtwagen bekleden in de originele kleur of we maken er samen iets geheel anders van naar uw smaak. De keuze in materialen en kleuren is eindeloos.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE BIJ HET BEKLEDEN VAN STUREN

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van tevredenheidsgarantie. Voordat wij opleveren wordt ons werk gecontroleerd aan de hand van onze eigen hoge standaarden. Als het niet goed genoeg is, doen we het opnieuw. Als wij er tevreden over zijn leveren we het aan u op. Mocht u ergens niet 100% tevreden over zijn dan verwachten wij dat van u te horen en verhelpen we het probleem. Of het nu gaat om een auto stuur bekleden of het maken van een compleet auto interieur, B&B Designs streeft naar perfectie.

WILT U MEER WETEN?

Goede bekleding op uw stuur vergroot uw comfort! Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Auto stuur bekleden

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +