Menu Sluiten

Jacht interieur repareren of vervangen

Uw jacht is uw paradepaardje. U heeft (misschien na lang sparen) de boot van uw dromen kunnen kopen. Maar dan is er het interieur.. Vaak gedateerd, misschien helemaal niet in uw smaak. Wat kunt u hieraan doen?

Op zoek naar een specialist. Een specialist die zijn vak verstaat, die samen met u op zoek gaat naar de beste en meest koste efficiënte oplossing. Een specialist die helemaal opgaat in zijn vak.

HET REPAREREN OF VERVANGEN VAN UW JACHT INTERIEUR UITBESTEDEN AAN EEN PROFESSIONAL

B&B Designs maakt al meer dan 10 jaar interieurs voor jachten, auto’s, oldtimers, vliegtuigen en meer. Dit doen we op specialistische wijze, met passie en geheel naar onze eigen hoge kwaliteitseisen. Wij garanderen 100% tevredenheid.

Of het nu gaat om een doorgelegen matras, een versleten zithoek, gordijnen die hun beste tijd gehad hebben of een compleet interieur dat aan vervanging toe is, wij hebben de kennis in huis om u van dienst te zijn. In combinatie met ons ruime assortiment leder, kunstleder en stoffen zorgt dit ervoor dat we alle projecten voor onze klanten volledig naar wens afronden.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Na het invullen van onderstaand contactformulier nemen we geheel vrijblijvend contact met u op. Wij zullen u altijd vragen om een aantal foto’s van uw interieur zodat wij een beeld krijgen van uw project. We plannen graag een afspraak om eens te komen kijken bij uw jacht.

Nadat we de nodige zaken hebben ingemeten en indien nodig mallen hebben gemaakt (bijvoorbeeld van een zithoek of een matras) gaan we samen met u op zoek naar het geschikte materiaal in ons ruime assortiment.

Hierna stellen we voor u een offerte op maat op. Na akkoord op deze offerte maken we samen met u een planning voor het starten en afronden van onze werkzaamheden aan uw jacht interieur.

Zodra we de onderdelen van uw interieur in ons atelier hebben starten we met onze werkzaamheden. Is het niet mogelijk de te bewerken onderdelen in ons atelier te krijgen? Dan verrichten we onze werkzaamheden bij u op locatie.

Na het afronden van onze werkzaamheden controleren we de kwaliteit ten eerste zelf. Zijn wij niet tevreden? Dan bent u dat vast ook niet. Wij leveren u het werk pas op wanneer wij zelf volledig tevreden zijn. Bij deze oplevering lopen wij samen met u het resultaat na. Hiermee verzekeren we onszelf en u ervan dat alles volledig naar wens afgerond wordt. Mocht u onverhoopt ergens niet tevreden over zijn dan zorgen wij dat het alsnog in orde wordt gemaakt. Net zolang tot u wél 100% tevreden bent.

WILT U MEER WETEN?

U wilt weer optimaal kunnen genieten van het interieur van uw jacht? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Jacht interieur

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +