Menu Sluiten

Wie wij zijn

Interieur bekleder met oog voor detail

B&B Designs verzorgt interieur bekleding projecten. Dit doen we met oog voor detail en perfectie. Van autobekleding, motorzadels en cabrio kappen tot speedboaten, yachten en zelfs meubelbekleding zorgen wij ervoor dat alles esthetisch verantwoord is en er tip top uitziet.

Wie zijn onze klanten?

Of het nu gaat om het interieur van uw auto, oldtimer, boot, camper, caravan, sportvliegtuig, of alles wat hier tussenin zit, u bent bij B&B Designs aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en liefde voor het vak zijn wij in staat het mooiste resultaat te verwezenlijken in elk project. Kijk voor een selectie uit onze projecten in ons portfolio.

Wat is onze missie?

Wij zorgen ervoor dat oude bekleding weer als nieuw wordt. Zelfs beter dan nieuw! Wij werken dan ook uitsluitend met A-klasse kwaliteitsproducten. Of het nu gaat om leder, kunstleder of originele stof. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1.

Wij begrijpen als geen ander dat er vaak al veel tijd en liefde gestoken is in uw project. We zijn meer dan bereid om bij het afwerken van de bekleding het zelfde te doen. Bij het werken aan bekleding projecten meten we het resultaat altijd aan onze eigen zeer hoge standaarden. Geen haastwerk, geen half werk. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten.

Kijk eens naar onze bedrijfsfilm voor een uitgebreide indruk van onze onderneming.

Begin 2017 was B&B Designs te zien in het SBS6 televisieprogramma “Op de Camping”. Ook deze impressie vindt u hier terug.

Wat is de oorsprong van B&B Designs?

B&B Designs is ontstaan uit een hobbyproject, waarvan de oorsprong ligt in 2000, waarbij met veel passie, liefde en een overdosis perfectie werd gewerkt aan een tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkte auto. De bekleding van de auto wekte de nodige interesse bij anderen. Vanuit daar hebben we ons vol overgave gestort op interieur bekleding.

Sjoerd Brouwers

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +