Menu Sluiten

Caravan interieurs en camper interieurs

Lekker op vakantie met de caravan of met de camper. Uw hele huishouden inpakken en met uw mobiele vakantieverblijf honderden of duizenden kilometers van huis genieten van uw gezin, van de zon of gewoon van de rust.

Maar kunt u nog wel écht genieten van uw vakantie met versleten caravan interieur of camper interieur?

Als de bekleding van de zithoek de beste tijd gehad heeft kan dat opgelost worden door de kussens en andere onderdelen opnieuw te stofferen. Maar versleten interieur is niet alleen een doorn in het oog. Als het schuim in uw caravankussens verzwakt is door de tijd heen kan dit zorgen voor aanzienlijk minder comfort en – heel belangrijk tijdens uw welverdiende vakantie – ontspanning. Ons advies: vervang het schuim en de bekleding in het interieur van uw camper of caravan tijdig zodat u tijdens uw vakantie maximaal kunt genieten.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN SPECIALIST IN CAMPERBEKLEDING EN CARAVANBEKLEDING?

VRIJBLIJVEND EERSTE CONTACT

We horen graag iets van u. Een telefoongesprek of mail waarin u ons vertelt wat u gedaan wilt hebben aan de bekleding van uw camper of caravan beantwoorden wij erg graag, geheel kosteloos en zonder dat u ergens aan vast zit. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een prijsindicatie zullen we in de meeste gevallen vragen om ons foto’s van het interieur van uw camper of caravan toe te sturen. Wilt u graag meer informatie? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ADVIES OP LOCATIE

Indien nodig komen we bij u langs om samen te bekijken hoe we het interieur van uw caravan of camper om kunnen toveren naar het paradijs dat nodig is voor een ontspannen vakantie. We combineren uw wensen met ons inzicht en de ervaring die we de laatste 10 jaar hebben opgedaan in een advies waarbij rekening gehouden wordt met fraaiheid, comfort en duurzaamheid.

UITBOUW EN INBOUW

Over het eventueel uit- en inbouwen van uw camper of caravan interieur hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit verzorgen we compleet voor u. U levert ons uw caravan of camper, wij leveren het interieur van uw mobiele vakantieonderkomen vakantie-klaar af.

100% TEVREDENHEID

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van tevredenheidsgarantie. Voordat wij opleveren wordt ons werk gecontroleerd aan de hand van onze eigen hoge standaarden. Als het niet goed genoeg is, doen we het opnieuw. Als wij er tevreden over zijn leveren we het aan u op. Mocht u ergens niet 100% tevreden over zijn dan verwachten wij dat van u te horen en verhelpen we het probleem. Of het nu gaat om de bekleding van één caravankussen of het maken van een compleet camper interieur, B&B Designs streeft naar perfectie.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW CAMPER INTERIEUR OF CARAVAN INTERIEUR?

KUSSENS HERSTELLEN OF VERVANGEN

Het komt vaak voor dat de camper- of caravankussens opnieuw bekleed, opnieuw gevuld of compleet vervangen moeten worden. Dit kan in de originele stoffen, maar u kunt ook kiezen voor geheel andere bekleding door ons ruime aanbod van materialen.

VLOERBEDEKKING VERVANGEN

Een deel van de vloerbekleding van uw caravan of camper kan aan vervanging toe zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om alleen dat deel te vervangen. In andere gevallen is het nodig om de gehele vloer opnieuw te bekleden. Dit kan uiteraard met tapijt, maar ook een vinyl of PVC vloer in uw caravan of camper is prima mogelijk.

MATRASSEN VERVANGEN

Een vergaan matras is vaak één van de grootste ergernissen onder versleten interieur. Een doorgelegen matras zorgt doorgaans voor minder nachtrust. En dat kunt u natuurlijk niet gebruiken tijdens uw vakantie. Matrassen in uw camper of caravan hebben vaak aparte afmetingen. Hierdoor is een matras op maat maken nodig.

UW COMPLETE INTERIEUR VERNIEUWEN

Wilt u het interieur van uw caravan of camper compleet vernieuwen? Hiermee heeft B&B Designs meer dan 10 jaar ervaring. Laat ons met u meedenken en geef uw project compleet aan ons uit handen. Van kleurcombinaties en materiaalkeuze tot uit- en inbouw, wij maken uw project met 100% tevredenheidsgarantie en zorgen dat u in alle luxe op vakantie kunt gaan!

WILT U MEER WETEN?

Geniet op volle toeren van uw vakantie met het interieur van uw dromen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Caravan interieur en camper interieur

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +