Menu Sluiten

Cabrio dak repareren

Als u een cabrio heeft rijdt u natuurlijk het liefst met het cabrio dak naar beneden. We weten echter allemaal dat het weer in Nederland dat niet altijd toelaat. U heeft het dak van uw cabrio dus zeker wel nodig. Het komt, vooral bij een vinyl dak, nogal eens voor dat het dak beschadigd raakt. Soms door ouderdom, maar er zijn vast nog 100 redenen te noemen voor een beschadigd of kapot vinyl dak van uw auto.

U wilt natuurlijk graag af van dat beschadigde of gescheurde cabrio dak, dus u bent op zoek naar een specialist. Een specialist die zijn werk snel en nauwkeurig doet. En wel een die u nooit teveel kosten laat maken.

WAT ALS U UW AUTODAK KAN LATEN HERSTELLEN DOOR EEN STOFFEERDER DIE ZIJN WERK ALTIJD MET PASSIE DOET?

B&B Designs is zo’n stoffeerder. U kunt uw project volledig uit handen geven zonder zorgen. Het opleveren van projecten gebeurt altijd naar 100% tevredenheidsgarantie omdat wij streven naar hetzelfde als u: perfectie.

CABRIO DAK REPARATIE

Het is niet altijd nodig de gehele kap te vervangen. Als er een relatief klein deel van het dak beschadigd is volstaat vaak het repareren of vervangen van dat ene deel. Door ons ruime assortiment aan stoffen hebben wij altijd de juiste kleur en structuur om autodak weer in orde te maken. Met deze optie bespaart u vaak ook een stuk in de kosten.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Na het invullen van onderstaand contactformulier nemen we contact met u op om vrijblijvend met u door te spreken wat u wil en wat er gedaan moet worden. Tijdens dit contact bespreken we ook graag wanneer u bij ons langs komt met uw auto of wanneer we bij u langs komen om de werkzaamheden te inventariseren.

Wij zullen u altijd verzoeken een aantal duidelijke foto’s te sturen van de beschadiging aan uw kap of overige delen zodat wij een goed inzicht hebben in de te verrichten werkzaamheden.

Zodra we de nodige zaken ingemeten, geïnventariseerd en besproken hebben stellen we voor u een offerte op maat op. Na akkoord op de offerte plannen we een datum waarop u uw auto kunt brengen om de werkzaamheden door ons uit te laten voeren.

Nadat de werkzaamheden door ons zijn uitgevoerd controleren wij het resultaat naar onze zeer hoge kwaliteitsnormen. Wanneer wij zelf niet tevreden zijn gaan we ervan uit dat u dat ook niet bent. Wanneer we zelf tevreden zijn over het resultaat berichten we u dat de auto gereed is om op te halen.

Wanneer u uw auto komt ophalen lopen we samen met u het resultaat na. Hiermee hopen we u en onszelf ervan te verzekeren dat we de werkzaamheden tot uw tevredenheid hebben uitgevoerd. Bent u onverhoopt ergens niet tevreden over? Wij zorgen dat het opgelost wordt. Net zolang tot u 100% tevreden bent.

WILT U MEER WETEN?

U wilt weer jarenlang plezier hebben van uw cabrio, zonder u druk te maken over de stof van uw cabrio dak. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Cabrio dak

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +