Menu Sluiten

Bootbekleding en bootkussens op maat laten maken

Uw bootbekleding is beschadigd, de bootkussens hebben hun beste tijd gehad of wilt iets speciaals maken van uw boot interieur. Allemaal redenen om op zoek te gaan naar een specialist in bootbekleding.

U bent op zoek naar een stoffeerder die uw boot interieur op maat maakt met enkel A-kwaliteit materialen. Een stoffeerder met een visie op perfectie en veel ervaring die uw bootbekleding op locatie komt herstellen of uw boot interieur uitbouwt en ook weer inbouwt zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Allemaal kenmerken waar B&B Designs aan voldoet.

BOOT INTERIEUR REPAREREN OF VERVANGEN: HOE GAAN WIJ TE WERK?

Zijn de kussens van de rondzit op de kop van uw boot versleten, is de vaarstoel compleet vergaan of moet de vloerbedekking opnieuw gedaan worden met tapijt, pvc of vinyl? B&B Designs komt graag op locatie langs om te beoordelen, te meten en te overleggen. Op die manier ontstaat er een compleet beeld van uw wensen en de beste oplossing. Er wordt dus altijd vooraf met u overlegd welke werkzaamheden aan uw bootinterieur leiden tot het mooiste en duurzaamste resultaat.

Wanneer we de situatie op locatie beoordeeld hebben gaan we aan de slag. Als het mogelijk is onze werkzaamheden op locatie uit te voeren zullen we dit altijd doen. Wij demonteren de te vervangen of herstellen onderdelen voor u. Hier hoeft u zich totaal geen zorgen over te maken. Vervolgens werken we uw bootbekleding af tot in de perfectie. Alle resultaten van onze werkzaamheden worden beoordeeld aan de hand van onze eigen zeer hoge standaard. Als het niet perfect is gaat het niet naar de klant, maar wordt het opnieuw gedaan. Net zo lang tot het wél perfect is. Zo bent u verzekerd van alleen de allerbeste kwaliteit bootbekleding.

Wij bouwen de opnieuw gestoffeerde, gerepareerde of vervangen onderdelen ook weer terug in uw boot interieur. Van A tot Z dragen wij de beste zorg voor uw project. Mocht u ergens niet helemaal tevreden mee zijn dan luisteren wij graag naar uw opmerkingen. B&B Designs is pas tevreden als u dat bent!

Wilt u bovenstaand traject graag in gang zetten? Vul dan het formulier onderaan de pagina in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw project op maat met u te bespreken.

NIEUWE BOOT, NIEUW INTERIEUR

Uw nieuwe boot is een plaatje om te zien. Nu het interieur nog. Wij komen samen met u kijken naar de mogelijkheden die uw nieuwe boot biedt om een comfortabel en mooi interieur in te bouwen. Door uw wensen te combineren met onze ervaring en inzichten komen we samen tot het voor u allerbeste en mooiste resultaat.

Het inmeten, opbouwen, bekleden en inbouwen van uw bootinterieur nemen wij compleet voor onze rekening, inclusief het op maat maken en vullen van bootkussens en matrassen. Hierbij is ook alleen perfect goed genoeg. Wij beoordelen eerst alles volgens onze zeer hoge standaarden voordat het aan u geleverd wordt. Bij oplevering krijgt u uiteraard de kans om feedback te geven op door ons afgeleverd werk. Het kan voorkomen dat u niet 100% tevreden bent. Geen probleem! B&B Designs gaat door tot u dat wel bent. Wij sluiten projecten alleen met complete tevredenheid af.

RUIME KEUZE MATERIALEN VOOR UW BOOTBEKLEDING

Omdat B&B Designs nauw contact onderhoudt met verschillende leveranciers kunt u bij ons kiezen uit een zeer divers materiaal aanbod. Bijvoorbeeld tapijt, PVC, vinyl of outdoor materialen en ook leder of kunstleder in veel verschillende soorten en kleuren. Alle materialen zijn door ons met grote zorgvuldigheid uitgezocht. De materialen die door ons verwerkt worden in uw boot bekleding zijn altijd 100% geschikt voor gebruik op het water.

UITGEBREIDE ERVARING

B&B Designs heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en bekleden van boot interieurs. Door deze ervaring hebben wij inzichten verkregen in kwaliteit, comfort, esthetiek en duurzaamheid. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar de beste kwaliteit en complete ontzorging!

WILT U MEER WETEN?

Geniet optimaal op het water met de bootbekleding van uw dromen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Bootbekleding

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +