Menu Sluiten

Motorzadel bekleden

B&B Designs kan uw motorzadel bekleden als uw zadel gescheurd of helemaal vergaan is. De motor of scooter is natuurlijk uw mooie plaatje, maar als het zadel kapot is vermindert dat het aanzicht en uw rijplezier aanzienlijk!

ALLERLEI ZADELS OPNIEUW BEKLEDEN

Er zit een scheur in het zadel van uw motor, het zadel van uw jetski is vergaan of u wilt van uw scooter de buddyseat bekleden, bij B&B Designs valt het allemaal binnen het dienstenpakket. Elk zadel kan opnieuw gestoffeerd worden. Zelfs het aanpassen van de lengte of breedte van uw zadel kan!

Het aanbrengen van maatwerk in de bekleding van uw zadel in de vorm van bijvoorbeeld een logo of meerkleurige bies is ook zeker mogelijk.

VERVANGEN VAN DE VULLING VAN UW ZADEL

Nét dat extra stukje comfort tijdens die mooie toertocht. Of stugger materiaal voor een beter gevoel op uw racer. Het vervangen van de vulling in uw zadel kan een groot verschil maken in uw rijplezier.

Is bij uw jetski de inhoud van het zadel helemaal beschimmeld? Naast het feit dat het geen gezicht is, schaadt dat ook nog eens uw gezondheid! In zulke gevallen adviseren wij vaak alleen de vulling van uw jetski zadel te vernieuwen en de hoes te behandelen met een schimmeldodend product.

Polypress, koudschuim en tempur zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die u bij B&B Designs heeft voor het vernieuwen van de vulling van uw zadel.

ONZE WERKWIJZE

Wij vragen u in alle gevallen om een aantal foto’s. Hiermee kunnen wij een duidelijke indicatie van de eventueel te verrichten werkzaamheden geven en een offerte op maat uitbrengen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van tevredenheidsgarantie. Voordat wij opleveren wordt ons werk gecontroleerd aan de hand van onze eigen hoge standaarden. Als het niet goed genoeg is, doen we het opnieuw. Als wij er tevreden over zijn leveren we het aan u op. Mocht u ergens niet 100% tevreden over zijn dan verwachten wij dat van u te horen en verhelpen we het probleem. Of het nu gaat om een motor zadel bekleden of het maken van een compleet auto interieur, B&B Designs streeft naar perfectie.

WILT U MEER WETEN?

U wilt natuurlijk niet de zomer in met een gescheurd of beschimmeld zadel. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Motorzadel bekleden

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +