Menu Sluiten

Caravan matrassen en camper matrassen

Niet lekker slapen tijdens uw vakantie door een versleten of gewoon lage kwaliteit matras. Ergernis nummer 1 als we het hebben over caravan en camper vakanties. Als u niet lekker slaapt tijdens uw vakantie is er een grote kans dat u minder ontspannen bent wanneer u terug komt dan wanneer u ging. Dat kan nooit de bedoeling zijn van een vakantie!

Maar waar vindt u een nieuwe matras voor in uw caravan of camper? De matras heeft vaak een aparte maat en vorm. Hierdoor kunt u niet zomaar elke matras in uw camper of caravan kwijt. Bij B&B Designs kunt u matrassen op maat laten maken. Hiermee verhoogt u uw slaapcomfort maximaal.

WAAROM LIGGEN CAMPER MATRASSEN EN CARAVAN MATRASSEN NIET LEKKER?

Vaak hanteren caravan en camper fabrikanten een krap budget voor de inrichting en stoffering van uw mobiele vakantieparadijs. Hierdoor wordt er vaak weinig tot geen aandacht besteed aan uw slaapcomfort. Het gaat er dan vooral om dat er een matras in ligt, en niet om dat er een goed matras in ligt. Het resultaat is vaak een matras wat niet lekker ligt en snel slijt, waardoor uw rust op vakantie niet optimaal is.

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ HET MAKEN VAN CARAVAN MATRASSEN EN CAMPER MATRASSEN OP MAAT?

B&B Designs maakt alle matrassen op maat. Dit betekent dat we bij u op locatie een mal komen maken en komen meten. Zo zijn we er zeker van dat ondanks de ronde hoeken, schuine kanten en punten de matras altijd perfect past.

Wij zullen u altijd adviseren over de dikte en hardheid van de materialen waarvan een matras vervaardigd kan worden. Materialen als koudschuim en NASA schuim (ook wel Tempur of Traagschuim) voorzien u in het hoogst haalbare slaapcomfort in uw caravan of camper.

Alle camper matrassen op maat en caravan matrassen op maat die wij maken worden voorzien van een tijken hoes. Die hoes bevordert de vochtopname terwijl u slaapt en –afstoting als u ventileert. Waar mogelijk voorzien we de hoezen aan drie zijden van een rits. Dit zorgt ervoor dat u de hoes makkelijk kunt verwijderen, bijvoorbeeld om te wassen.

WILT U MEER WETEN?

Blijf niet langer slecht slapen op vakantie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Topkwaliteit materialen

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +