Menu Sluiten

Oldtimer bekleding

Oldtimers zijn een passie. Het sleutelen aan en rijden in een oldtimer doet u altijd uit liefde voor uw project. De afwerking verdient dan ook alleen het allerbeste. U bent op zoek naar een specialist die jarenlange ervaring heeft met het bekleden van oldtimer interieurs en die alleen genoegen neemt met het leveren van de allerbeste kwaliteit maatwerk.

U BENT OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST IN OLDTIMERBEKLEDING MET EVENVEEL PASSIE VOOR UW PROJECT ALS UZELF

Aan B&B Designs kunt u de stoffering van het interieur van uw oldtimer volledig uit handen geven. Wij werken volledig vanuit onze passie voor interieurbekleding. Dit zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie bij al onze klanten.

Wij luisteren graag naar uw verhaal. Wat ú wilt met uw project. Daarbij adviseren we u vanuit onze ervaring en expertise. Maatwerk is ons ding. Vervanging van panelen of het aanbrengen van persoonlijke elementen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden om uw project echt úw project te maken. Bij al onze werkzaamheden besparen we niet op materialen en kijken we niet op een uurtje extra. U rijdt enkel compleet tevreden bij ons weg.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Wanneer u het contactformulier invult nemen wij geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op om uw project door te spreken. Wij vragen ook altijd om een aantal foto’s van het beoogde project zodat wij er een beeld van kunnen vormen.

Wanneer dit beeld gevormd is maken we graag een afspraak om te inventariseren wat u wilt en wat er nodig is. Materiaalkeuze en eventuele maatwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld logo’s in uw rugleuningen komen tijdens deze afspraak onder andere aan bod.

Als wij een duidelijk beeld hebben van wat u wilt stellen we graag een offerte op maat op. Na akkoord op deze offerte plannen we een datum in waarop u uw oldtimer kunt brengen. Op die dag nemen wij nogmaals de werkzaamheden en de tijd die het kost om die uit te voeren met u door.

Zodra de werkzaamheden aan uw oldtimer interieur zijn afgerond controleren wij ons eigen werk op basis van onze zeer hoge eisen. Voordat we het project aan u opleveren overtuigen we onszelf ervan dat u het perfect kloppende plaatje retour krijgt waar u naar verlangt. Mocht u bij oplevering onverhoopt ergens niet tevreden over zijn? Wij passen het aan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

WILT U MEER WETEN?

U wilt een specialist met net zoveel passie voor het interieur van uw oldtimer als uzelf. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Oldtimer bekleding

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +