Menu Sluiten

Wat wij doen

MAATWERK INTERIEUR BEKLEDING MET PASSIE!

Het interieur van uw auto, boot of sportvliegtuig is aan vervanging toe? B&B Designs is in staat het complete project te verzorgen. Zelfs het uit- en inbouwen van de te herstellen onderdelen doen we voor u. U levert ons het project en wij leveren het als nieuw retour.

HOE BREED IS DE ERVARING VAN B&B DESIGNS?

In één zin: zo breed als het vak strekt. Met meer dan 10 jaar ervaring verzekeren we u ervan dat we alles in huis hebben om uw project tot in de perfectie af te werken.

Bekleding
Hemelbekleding, deurpanelen, het vervangen van originele panelen door watervaste panelen, stoelen, banken, sturen, dashboards, zonnekleppen, matten enzovoorts. Niks is ons vreemd.

Wij kunnen uw autobekleding, bootkussens of zelfs matrassen in eigen werkplaatsop maat voor u vervaardigen.

Exclusief
Ook meer exclusieve zaken als het laten spuiten van delen van uw interieur of het borduren van logo’s zijn bij ons mogelijk.

Reinigen of reconditioneren
Is uw interieur versleten of vuil, maar niet aan vervanging toe? B&B Designs kan uw lederen interieur reconditioneren of uw stoffen interieur reinigen om het zo weer in topconditie te krijgen.

DOET B&B DESIGNS GROTE OF KLEINE BEKLEDING PROJECTEN?

Of het nu gaat om een instapwang die versleten is of om een compleet te bekleden auto, boot, camper, vliegtuig of caravan, wij besteden aan elk project de aandacht die het verdient.

Met een luisterend oor, oog voor detail en verlangen naar perfectie maken wij van elk project een perfect kloppend plaatje!

WAT VOOR KWALITEIT LEVERT B&B DESIGNS?

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en behandelen elk project alsof het ons eigen is. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit waarvan we vinden dat onze klanten die verdienen.

Topkwaliteit materialen

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +