Menu Sluiten

Tuinkussens en loungekussens op maat

Zijn uw tuinkussens versleten? Zitten uw loungekussens niet meer lekker? Heeft u vlekken in uw kussens? U kunt uw tuinkussens laten reinigen, opnieuw laten bekleden of zelfs helemaal opnieuw laten maken. Zelfs als het schuim in de kussens helemaal op is kunnen nieuwe kussens op maat ingemeten en gemaakt worden.

Veel websites bieden online modules waar de maten en kwaliteit van de te maken kussens ingesteld kunnen worden. Alles wordt met een paar klikken voor u geregeld. Maar dan heeft u niemand kunnen uitleggen wat uw wensen zijn. Dan heeft u niet van te voren kunnen voelen wat de kwaliteit is van het schuim in uw nieuwe kussens. En heeft u de ingevoerde maten wel goed opgemeten?

B&B Designs biedt advies, kwaliteit en écht maatwerk!

B&B Designs heeft geen online module, maar maakt alle kussens op maat. We luisteren naar uw wensen en adviseren u op het gebied van de dikte van het schuim, keuze van de stof en de afwerking van de kussens.

KUSSENS LATEN MAKEN

Bij B&B Designs kunt u tuinkussens op maat laten maken. We meten alles tot in de perfectie op en zorgen dat de kussens goed passen en lekker zitten. Kussenhoezen maken we mooier dan het origineel. We zorgen ervoor dat uw nieuwe loungekussens op maat beter zitten dan de originele. Met onze jarenlange ervaring in interieurbouw en -bekleding leveren we alleen het allerbeste resultaat. Alle kussens op maat vervaardigen wij in onze eigen werkplaats.

RUIME KEUZE IN MATERIALEN

Of het nu gaat om een nieuw kussen dat een oude look moet krijgen of om een oud kussen dat voorzien moet worden van een fris en modern stofje, alles is mogelijk. Door een ruim assortiment stoffen bestand tegen de elementen te bieden zijn we er zeker van dat u bij ons vindt wat u zoekt. U kunt zelfs kiezen voor leder of kunstleder! Voor zowel buiten kussens op maat als kussens voor binnen gebruik hebben wij altijd het geschikte materiaal.

KUSSENS LATEN REINIGEN

Kauwgom, wijnvlekken of ander vuil in uw kussens? Er bestaat een hele grote kans dat we het kunnen reinigen! B&B Designs heeft de expertise en de middelen om uw tuinkussens, loungekussens en zelfs lederen meubels te ontdoen van verschillende soorten vlekken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WILT U MEER WETEN?

Blijf niet langer zitten op versleten of vuile kussens. Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op!

Loungekussens

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +