Menu Sluiten

John Biesheuvel watersport

Projectbeschrijving

Wij mogen met trots zeggen dat wij hofleverancier zijn van John Biesheuvel watersport! Dit bedrijf vervaardigd zeer snelle luxe Ribs en Jachten op maat. Geheel naar wens en style van de klanten.

Elke boot wordt tot het kleinste detail afgewerkt en natuurlijk hoort daar ook het bekledingswerk bij. Elke wens van nationale en internationale klanten wordt vertaald in een perfect afgewerkt eindresultaat waarbij details centraal staan.

B&B Designs mag zich toevoegen als trotse partner van John Biesheuvel watersport. Gezien het feit het hierbij vaak gaat om exclusive maat werk interieurs past B&B Designs perfect binnen het concept van John Biesheuvel. Gezien zowel wij van B&B Designs als John Biesheuvel dezelfde afwerkingsgraad willen hanteren voor elke klant!

En of het nu gaat om een luxe jacht, speedboat of Rib B&B Designs streeft naar perfectie! Bekijk de foto’s maar en overtuig u zelf!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +