Menu Sluiten

Mercedes Sprinter Camper/mobiel kantoor

Projectbeschrijving

Van Innova BV kregen we deze keer de opdracht om hun promotie wagen een Mercedes Sprinter Camper- Mobiel kantoor om te toveren.

Door het 2 persoonsmatras op te delen in 3 delen hebben we een multifunctionele werkplek kunnen creëeren. Zo kunnen de matrassen opgeborgen worden waardoor er een werkplek ontstaat waaraan men indien gewenst op locatie zijn of haar activiteiten ten toon kan stellen aan potentiele klanten maar toch indien er 1 of meerdere overnachtingen op locatie geslapen kan worden.

Innova BV koos voor de orginele stof af fabriek van Mercedes te gebruiken om alles aan te laten sluiten op de pilot stoelen. Zo hebben wij samen met Innova BV ervoor gezorgt dat deze prachtige promotie camper/mobiel kantoor combinatie voorzien is van alle gemakken waar zij en wij naar streven.

Ook dit is weer een goed voorbeeld van fantastische samenwerking van B&B Designs en Innova BV!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +