Menu Sluiten

Opel Corsa B ’95

Projectbeschrijving

Deze Opel Corsa B ’95 Is geheel verbouwd. Motorisch, optisch, alles is veranderd en gecleand. Zo ook het interieur.

Alle drukke belijningen zijn eruitgehaald, het dashboard heeft een geheel andere structuur en uitstraling gekregen en alles is uitgevoerd in creme leder en velours stof.

De stoelen en de achterbank zijn voorzien van de eigen bedrijfslogo’s. Zelfs een klokken/ tellerhuis uit elkaar halen om dat te stofferen draaien wij onze hand niet voor om.

Alle belijningen zijn in de gehele auto doorgevoerd van voor tot achter. Zelfs in de kofferruimte waar de muziek installatie natuurlijk tussen het prachtige interieur ligt te pronken.

Vele en vele uren zijn aan deze auto gespendeerd om uiteindelijk dit verbluffende eindresultaat te bereiken. Ook voor een Custom Built Car bent u bij ons aan het juiste adres!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +