Menu Sluiten

Porsche 911

Projectbeschrijving

Deze klant is bij ons terecht gekomen via de Porsche garage in Oss waar deze klant zijn auto in onderhoud heeft.

De eigenaar van de Porsche garage heeft deze klant, die het verzoek had om eens naar zijn voorstoelen te kijken, doorverwezen naar B&B Designs, waar men zeer nauwkeurig te werk gaat wat uiteraard een vereiste is met zo’n auto!

De klant had het verzoek voor het vernieuwen van de 2 voorstoelen, de versnellingspook en een reparatie op de achterbank uit te voeren die beschadigd was.

Na het maken van een afspraak, het uitzoeken van exact de goede bijpassende kleur leder hebben wij de voorstoelen en het achterbank deel evenals de middenconsole gedemonteerd en de beschadigde delen vakkundig volgen fabrieksnormen gestoffeerd!

Bij de versnellingspook had de klant de voorkeur om deze te bekleden in zwart leder in plaats van het orginele beige, dit omdat dit natuurlijk aanzienlijk minder snel vuil wordt.

Zoals u kunt zien vertalen wij elke wens van elke klant aan een naar ons zeer hoge maatstaven afgewerkt interieur, zodat jaren lang rijplezier en comfort gegarandeerdt is en blijft. De foto’s spreken voor zichzelf!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +