Menu Sluiten

Lightweight roelstoel camper

Projectbeschrijving

Deze klant kwam bij ons terecht via het invullen van ons contact formulier.

We kregen deze keer de opdracht van Innova BV om samen met hun een Light weight rolstoel camper te bouwen voor Stichting Rolstoel on Wheels.

Rolstoel on Wheels verzorgt reizen voor invalide en minder valide mensen zodat ook zij op vakantie kunnen.

Echter onstaat dan vaak het probleem rond het totaalgewicht van de camper. Men immers wil wel kunnen rijden met een normaal rijbewijs.

B&B Designs heeft dit samen met Innova BV kunnen realiseren door gebruik te maken van de allernieuwste technieken met betrekking op gewichtsbesparing. Geen conssesies doen op luxe wel op gewicht.

B&B Designs heeft alle stoffeerwerkzaamheden mogen verrichten aan deze camper. Van complete wand- en plafondbekleding tot het maken van speciale incontinentie matrassen.

Kijkt u zelf maar op de foto’s en ervaar dat zelfs bij gewichtsbesparing B&B Designs nooit concessies doet op luxe en perfectie!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +