Menu Sluiten

GMC C10 Pickup

Projectbeschrijving

Deze klant had het verzoek om iets stoers met zijn GMC C10 pickup te doen. Het moest iets zijn wat niemand had. Iets aparts.

B&B designs deed de klant het voorstel om een combinatie van cognac kleur struisvogel leder en bruin suede te verwerken in zijn auto. Dit heeft heeft tot een prachtig eindresultaat geleid.

Een half jaar later belde de klant op met het verzoek een Maxi Cosi in hetzelfde struisvogel leder en suede uit te voeren. Op deze manier kon ook zijn kleine in stijl vervoerd worden. Uiteraard heeft B&B Designs dit met oog voor detail voor hem verzorgd.

Klantervaring

Ik ben indertijd via via bij Sjoerd terecht gekomen en heb daar geen spijt van gehad , Hij heeft een aanbod van ten eerste goede , mooie en exclusieve materialen en levert een mooi stukje vakwerk.

Sjoerd denkt mee en luistert naar je wens en zo kom je samen op iets moois. Kortom , fijne gast om mee te werken!

Met vriendelijke groet,
Broeren Schadeservice

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +