Menu Sluiten

Pontiac Firebird

Projectbeschrijving

De eigenaar van deze fantastische auto vond ons via een gemeenschappelijke zakenrelatie. Zijn wens: het compleet vernieuwen van zijn interieur.

De klant wist in eerste instantie niet wat zijn voorkeur had qua materiaalkeuze en kleurgebruik. Wij hebben een two-tone interieur geadviseerd met kleuren die sterk overeenkomen met de kleuren van de buitenzijde van de auto. Materiaalkeuze: kunstleder met suede middenstukken. Uiteraard zijn de originele lijnen en vormen in de stoelen en de bank behouden gebleven.

Na demontage van het interieur bleek dat de bodemplaat vanuit de binnenzijde behoorlijk aan het roesten was. Na overleg met de klant hebben we dit keurig hersteld. De gehele bodemplaat is nu weer roestvrij en voorzien van een zinklaag, om te zorgen dat de plaat niet snel weer roest.

Nu het interieur eruit was lag er de uitgelezen kans om nieuwe speakerkabels te leggen. De klant wilde dit graag. Ook het aansluiten van de bedrading heeft B&B Designs verzorgd.

Na ongeveer een maand hard werken zijn wij trots op het resultaat. De voor en na foto’s spreken voor zich.

Klantervaring

Mijn Pontiac Firebird uit 1972 was hard toe aan een nieuw interieur en al zoekende heb ik via een kennis het telefoonnummer van Sjoerd gekregen. Hij attendeerde mij op Sjoerd omdat hij meerdere projecten van B&B Designs onder ogen had gehad en wist dat je daar moest zijn voor het perfecte eindresultaat.

Dus maar even contact opgenomen, en hij kwam na het maken van een afspraak kijken naar de auto. Na de kennismaking begint hij direct vol passie over zijn vak te vertellen over wat de mogelijkheden zijn, waardoor je eigenlijk al niet meer kunt wachten tot je het resultaat te zien krijgt.

Eenmaal begonnen merk je direct dat hij geen half werk aflevert, gaandeweg hield hij me op de hoogte van de ontwikkelingen. En dat hier en daar wat extra aandacht vereist was zoals onder andere de bodemplaten die ernstig verroest waren. Dit wordt uiteraard na overleg perfect opgelost. Dus ook voor de wat extra zaken die verricht moeten worden buitenom het bekleden ben je bij B&B Designs aan het juiste adres!

En als je naar de foto’s kijkt (voor en na) hoef ik hier eigenlijk niets meer over te zeggen, het eindresultaat mag er zijn.

Dus bij deze bedankt voor de fijne samenwerking, en het schitterende eindresultaat!

Groeten Twan Selten

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +