Menu Sluiten

Hummer H2

Projectbeschrijving

Deze klant is bij ons terecht gekomen via Google. Zijn verzoek was om het gehele interieur aan te pakken gezien deze auto ingezet wordt in de verhuur voor bruiloften en partijen.

Hij wou graag de middenvlakken voorzien van benley stich in dezelfde kleur als zijn neonverlichting de resterende onderdelen in zwart Bentley nappaleder afgestikt met neon blue garen. Uiteraard hebben wij ook aan deze wens kunnen voldoen.

Verder was het gehele interieur creme grijs van kleur inclusief alle kunststoffen delen.

Met de klant zijn wij tot overeenstemming gekomen dat een aantal delen zwart gespoten zouden worden dit ivm het te druk worden door vele stiknaden.

Alles is aangepakt:

  • Dashboard
  • Deurpanelen
  • Stoelen en bank
  • Hoofdsteunen (ook voorzien van logo’s)
  • Tapijt door de gehele auto

Zoals u ziet is ook deze auto weer een perfect afgleverd stukje werk waar de klant dan ook weer vele jaren enorm rijplezier van gaat ondervinden.

Klantervaring

Ik ben bij Sjoerd van B&B Designs terecht gekomen via internet. Na het invullen van het contactformulier werd ik dezelfde dag nog gebeld door Sjoerd.

Na het stellen van vele vragen over al mijn wensen had ik besloten om toch maar eens langs te gaan met de auto zodat we samen exact konden bespreken wat ik nu wilde, hoe dit te realiseren was en uiteraard wat ging mij dit kosten.

Na het aankomen in het mooie warme pand, het helder en eerlijk antwoord op mijn vragen, het uitzoeken van de kleuren leder en garen en het bespreken van de prijs natuurlijk had ik besloten om de Hummer H2 bij B&B Designs te laten maken.

Echter was natuurlijk ook mijn grootste verzoek om dit te maken in anderhalve week aangezien ik weer een bruiloft had die week daarop. 20 uur per dag heeft sjoerd gewerkt aan de auto om het klaar te krijgen. Echt niet normaal!

Sjoerd, jouw inzet, doorzettingsvermogen en kwaliteit kan ik iedereen aanbevelen.

Groet Mali uit Bergen op Zoom

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +