Menu Sluiten

Tender zes ’n half

Projectbeschrijving

Cadart Yacht design uit Oss is een bedrijf wat zich specialiseert in het ontwerpen en bouwen van jachten, sloepen en Tenders op maat. Zij kwamen met ons in contact via een gemeenschappelijke zakenrelatie.

Zij hadden iemand nodig die met oog voor detail en verstand van materialen de interieur bekleding kon verzorgen van een boot. B&B Designs voldoet natuurlijk helemaal aan die beschrijving.

De klant wilde graag voorin een rondzit laten stofferen en achterin aan bak- en stuurboord zittingen laten creëren naast het motorhuis. De voorkeur ging uit naar een outdoor stof in zwarte kleur, zodat de elegantie van de boot behouden bleef.

De foto’s tonen aan dat u ook uw bootbekleding zorgeloos over kunt laten aan B&B Designs!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +