Menu Sluiten

Bankstel bruin leder

Projectbeschrijving

Deze klant vind ons via internet en vulde het contactformulier in op de website. De bank was toe aan een nieuw stukje leder.

Origineel was de bank voorzien van stof. De stof was na jaren zitplezier dermate versleten dat het tijd was voor een nieuwe bank. De klant was echter zo aan de bank gehecht dat besloten werd de bank een tweede leven te geven door de stof te vervangen.

In sommige gevallen is het kopen van een nieuwe bank goedkoper dan het laten opknappen ervan. Het zitcomfort en de kwaliteit van het materiaal laat dan vaak wel te wensen over. Goede kwaliteit schuim in een bank is belangrijk om lekker te zitten. Helaas wordt hier bij producenten vaak op bezuinigd. Een bank hoeft immers maar een paar jaar mee te gaan voordat de consument weer een nieuwe moet kopen, toch?

B&B Designs vindt alleen het allerbeste genoeg voor haar klanten. Na een dag hard werken moet u heerlijk in uw stoel of bank kunnen zitten. Dit wilde de klant natuurlijk ook. In de zitting en de rug plaatsten we hoge kwaliteit goudschuim om het zitcomfort optimaal te maken.

Het leer op de bank waar de klant voor gekozen heeft heeft meer glans dan normaal leder. De kleur is donkerbruin, tegen zwart aan.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +