Menu Sluiten

Chrysler 300C Touring

Projectbeschrijving

Deze Chrysler 300C Touring is ons eigen parade paardje van B&B Designs.

Aangezien wij natuurlijk genoodzaakt zijn om ook werk ter plaatsen te kunnen laten zien aan onze klanten hebben wij ervoor gekozen om de gehele auto opnieuw te stofferen in Bentley Dark Burbon leder en deze met de zogeheten enkele Bentley stich te voorzien in de deurpanelen en middenvlakken.

Bij de kunststoffen delen is ervoor gekozen om deze te spuiten aangezien hier veel lijnen in zitten en dit te druk wordt om te stofferen hebben wij hiervoor gekozen. Ook de Cover van de kofferruimte is meegenomen en ook voorzien van hetzelfde leder als in het gehele interieur.

Zoals u kunt zien op de foto’s is ook deze auto showmodel waardig en tot in de puntjes afgewerkt.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +