Menu Sluiten

Corvette Stingray ’57

Projectbeschrijving

Deze klant is via een vriend bij ons terecht gekomen met het verzoek om zijn Corvette Stingray uit ‘57 opnieuw te laten bekleden in originele staat.

Bij deze auto hebben wij het dashboard, de stoelen en de vloer opnieuw bekleed. De deurpanelen zijn geheel vervangen. De nieuw panelen zijn natuurlijk ook weer voorzien van een prachtig stukje leder.

De kap moest gerepareerd worden. Deze had namelijk schade opgelopen door het in en uitklappen. Ook dit hebben wij weer weten te verhelpen. Het eindresultaat is, zoals u kunt zien, prachtig geworden.

Klantervaring

Wij hebben ons 2 jaar geleden een Chevrolette Corvette Stingray uit 1957 aangeschaft. Geweldig mooie auto, alles erop en eraan, alleen de bekleding was niet mooi..

Via een oldtimer-vriend kregen we het telefoonnummer van Sjoerd Brouwers. Het contact met Sjoerd verliep helder en soepel en al gauw konden wij bij hem terecht voor de vervanging van de bekleding van de stoelen en de vloer. De prijs-kwaliteit verhouding was prima.

We merkten dat Sjoerd zijn werk met veel passie, perfectie en motivatie volbracht, waardoor onze Corvette er nu ook van binnen uit ziet als een plaatje.

We denken dat Sjoerd het in deze branche nog ver zal schoppen en zullen hem bij eenieder aanbevelen.

R. en M. Rutten

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +