Menu Sluiten

Touringcar

Projectbeschrijving

Van Innova BV kregen we deze keer de opdracht om iets moois te maken van een totale Touringcar. Het idee was om de Touringcar in te richten als luxe jacht waarbij uiteraard de rondzit het oogpunt van de totaal moest worden.

De wensen van de klant waren wit kunstleder en jacht interieur style.

Vervolgens hebben wij van B&B Designs in samenspraak met Innova BV een ontwerp gemaakt, dit terug gekoppeld aan de klant en vervolgens na akkoord de werkzaamheden in gang gezet.

De verrichtte werkzaamheden bestonden uit het vervaardigen van 2 custom 1 persoons matrassen in een stapel module voor de kinderen en 1 2 persoons custom matras voor de ouders evenals de complete rondzit.

Wij zijn vervolgens aan de slag gegaan met het uitmallen van het foam voor de rondzit en matrassen om er vervolgens dit eind resultaat van te maken.

Klantervaring

Beste Sjoerd,

Ik kan maar 1 woord bedenken; fantastisch!

Wie had het kunnen dromen wat begon als geintje om een gewone standaard touringcar om te bouwen tot camper voor mijn zoontje mee te nemen naar de motorcross is geëindigd in dit geweldige eindresultaat!

Sjoerd van B&B Designs en Geert van Innova bv enorm bedankt! Jullie zijn echt top gozers en weten waar jullie over praten.

Het allerfijnste is toch zeker wel dat als jullie een paar uurtjes extra nodig hebben om iets helemaal perfect af te werken dit niet meteen doorberekenen. Jullie staan echt voor je zaak en zie hier dan ook een heleboel gelijkenis!

Als ik ooit weer wat heb dan weet ik jullie te vinden en als je de touringcar ooit wilt lenen ter promotie dan wil ik heel graag mijn medewerking verlenen!

Vriendelijke groet,

S.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +