Menu Sluiten

Custom motorhome

Projectbeschrijving

Innova BV, een maatwerk auto-, boot-, motorhome- en jachtbouw bedrijf, verzocht ons een paardenwagen annex motorhome te stofferen. Het stoffeerwerk bestond uit de kussens van de zithoek in de keuken en de matrassen.

We hebben op locatie mallen gemaakt van de zithoek zodat de kussens perfect aan zouden sluiten op de rest van het interieur.

De zittingen en ruggen in de zithoek zijn allemaal vervaardigd van 100mm 43kg per kubieke meter koudschuim. Hierdoor is het zitcomfort in de custom camper nu optimaal. De matrassen bestaan uit meerdere lagen 80mm dik koudschuim en zijn voorzien van een op maat gemaakte tijken hoes.

Op verzoek van de klant hebben we een demontabel kussen op maat vervaardigd voor op de tafel. Hiermee kan een extra slaapplaats gecreëerd worden onder het bestaande opklapbed. De motorhome is nu voorzien van 4 slaapplaatsen.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +