Menu Sluiten

Intruder motorzadel

Projectbeschrijving

Deze klant kwam bij ons terecht via het invullen van ons contact formulier.

Wij hebben toen telefonisch contact opgenomen voor het maken van een afspraak, omdat deze klant specifieke wensen had op het gebied van zijn te bekleden zadel en tassen. Zo wilde deze klant de standaard zwarte tassen opnieuw bekleed hebben en voorzien hebben van het logo. Ook wou deze klant niet zomaar een leder soort maar speciaal zadel leder. Ook hierin kan B&B Designs zijn klanten voorzien!

Na het maken van een afspraak is de klant bij ons op de zaak geweest waarna wij de nodige zaken met hem besproken hebben. Wij hebben direct een offerte gemaakt waarin de klant duidelijk kon zien waarvoor hij moest betalen. Nadat dit akkoord werdt bevonden zijn wij aan de slag gegaan om er vervolgens dit eind resultaat van te maken. En zeg nou zelf… dit mag toch gezien worden!

Klantervaring

Na wat speurwerk op internet kwam ik de firma B&B Designs tegen. Hun duidelijke aanpak, foto’s van afwerking en heldere uitleg sprak mij enorm aan en overtuigde mij ervan om het contactformulier in te vullen.

Nadat ik dit gedaan had werd ik snel gebeld door Sjoerd. Een hele aardige jongeman die weet waar hij over praat! Na wat zaken telefonisch doorgenomen te hebben heb ik besloten om naar Sjoerd te rijden om een goed beeld te krijgen van de te verrichte werkzaamheden.

Aangezien ik aardig wat wensen had was ik wel enorm benieuwd naar de mogelijkheden. Nou die zijn bij Sjoerd werkelijk eindeloos. Luisterend oor enorme drive en passie heeft die jongen! Onvoorstelbaar!

Ik wou mijn zadel en tassen opnieuw laten bekleden omdat het standaard zwart mij totaal niet aan stond. Na een keuze te hebben gemaakt uit de enorme hoeveelheid stalen had ik besloten om mijn zadel in het sadel Brown Leather te laten maken door Sjoerd. Sjoerd legde mij uit dat het heel wat werk was, met name de tassen deze moesten speciaal verstevigd worden met kunststof zodat het model mooi in de tassen bleef. Sjoerd legde mij uit dat het heel wat werk was, met name de tassen deze moesten speciaal verstevigd worden met kunststof zodat het model mooi in de tassen bleef. En kijk eens naar de foto’s en zeg nou zelf! Heel erg mooi geworden ook de logo’s ben ik ontzettend blij mee!

Sjoerd enorm bedankt voor de prettige aanpak! Hoe jij je winkel runt kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen! Vakbekwaam, een luisterend oor en een enorme passie! Het is dan ook aan alles te merken dat je van je hobby je onderneming hebt gemaakt. Bedankt voor alles en ik beveel jij bij iedereen aan!

J. Niermeijer

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +