Menu Sluiten

Loungeset

Projectbeschrijving

De vraag van deze klant was om zijn loungeset te voorzien van een nieuwe outdoor stof en nieuw schuim. Het originele schuim was namelijk na een half jaar al compleet doorgezakt en de stof was vaal geworden.

Met ons advies heeft de klant een goed overwogen keuze uit ons ruime assortiment materialen outdoor stoffen, leder en kunstleder kunnen maken. In ons eigen atelier hebben we het schuim en de stoffen verwerkt tot het prachtige eindresultaat wat op de foto’s te zien is.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +