Menu Sluiten

Fiat Ducato camper/mobiel kantoor

Projectbeschrijving

Deze klant kwam bij ons terecht via het invullen van ons contact formulier.

Van Innova BV kregen we deze keer de opdracht om een Fiat Ducato te voorzien van de benodigde stoffering.

Ook bij deze auto moest het slaap gedeelte meerdere functies gaan beslaan en wel slapen en werken. Door het matras op te delen in 3 delen hebben we een ruime werkplek kunnen creëren waar vanuit men potentiële klanten op locatie kan bedienen.

Zeg nou zelf; wie wil dit nu niet? Klanten kunnen bedienen op locatie! Zelf baden in luxe en een klant hoeft er de deur niet voor uit.

Zoals u kunt zien, ook voor de hedendaagse markt kunnen wij u voorzien. Ook hier weer een perfect afgewerkt stukje vakwerk!

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +