Menu Sluiten

Fiat Ducato

Projectbeschrijving

Bij dit project was ruimte de hoofdzaak. Creëer een zo groot mogelijk ogend geheel in de camper.

Dit heeft Innova BV dan ook weten te realiseren waarbij kosten nog moeite zijn gespaard. Wij van B&B Designs verrichten voor Innova BV alle stoffeerwerkzaamheden compleet naar wens en smaak van de klant.

Hierbij ging de voorkeur uit naar 2 aparte matrassen die geheel op maat zijn vervaardigd in ons eigen atelier. Aangezien deze camper eigenaren 2 oudere dames zijn en zij vaak samen reizen hadden zij behoefte aan een eigen slaapplaats.

Ook hebben wij deze camper mogen voorzien van 2 nieuwe pilotstoelen en de bekleding afgestemd op het origineel. Deze stoelen zijn geheel draaibaar zodat een eetgedeelte gecreëerd kan worden.

Klantervaring

Wij zijn fantastisch geholpen door zowel Innova BV als B&B Designs.

Wij konden zelfs op zondag bij hen terecht met al onze vragen. Waar vindt je zo’n enorme service nog? Het is dan ook met recht een perfect team!

Op al je vragen geven ze een open en eerlijk antwoord, waarbij ze meedenkend zijn en een luisterend oor bieden. Zeer enthousiast, zeer gemotiveerd en vol passie werken zij aan elk detail waarbij alles tot in de puntjes compleet is. Gewoonweg geweldig!

Innova en B&B Designs enorm bedankt voor dit fantastische eindresultaat wij zijn er enorm blij mee. Dat is dan ook wel gebleken uit onze reactie toen wij de camper voor het eerst af zagen.

Voor iedereen geldt dan ook oprecht als je bij een goed bedrijf terecht wil komen waar ze echt naar je luisteren en met je meedenken dan moet je bij deze jongens zijn. Hier luisteren ze echt naar je!

Jongens van Innova en B&B Designs, geweldig in 1 woord. wij zullen van onze camper gegarandeerd jaren plezier hebben wetende als er wat is wij jullie maar hoeven te bellen en het wordt opgelost.

Enorm bedankt en wij raden jullie bij iedereen aan!

Nogmaals dank! Hetty en Janny

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +