Menu Sluiten

Mustang Mach one

Projectbeschrijving

Deze klant is bij ons terecht gekomen via zijn spuiter. B&B Designs werd de opdracht gegeven het zitcomfort en de uitstraling van het interieur te verbeteren met een speciale wens: verwerk de kleurstelling van de auto in het interieur.

De middenbanen uitgevoerd in het geel zijn exact overeenkomstig met de kleur van de auto. Het materiaal is hier dan ook speciaal op uitgekozen. Alles is vernieuwd. Het schuim, de bekleding, de biezen. Alleen het frame is bewaard gebleven en de veren zijn opnieuw gespannen. De uitvoering moest een combinatie zijn van kunstleder en suede. Graag zou de klant het authentieke mustang paardje in de rugstukken geborduurd zien. Ook dit soort exclusieve werkzaamheden verricht B&B Designs graag!

Een andere specifieke wens van de klant was om de kunststof schermen links en rechts van de bank te bekleden in plaats van dit plastic te laten. De belijning van de voorstoelen wilde de klant terug laten komen in de achterbank, zodat ook hier de gele banen doorlopen zoals in de voorstoelen.

De afstik wijze waar wij voor gekozen hebben is een combinatie van biezen en enkel gestikt.

Ook de vloer en kofferruimte zijn onderhanden genomen waarbij wij gekozen hebben om zijschermen in de kofferruimte te plaatsen en de vloer te egaliseren zodat het comfort met betrekking tot het in en uitladen van goederen werd verbeterd.

Om het geheel af te ronden zijn ook de hemel en de zonnekleppen onder handen genomen.

Klantervaring

Tijdens het restaureren van onze Mustang Mach One was natuurlijk ook de bekleding aan de beurt.

Via de spuiter kwamen wij in contact met Sjoerd van B&B Designs hij heeft er heel wat werk en creativiteit aan gespendeerd wat resulteerde in een geweldig mooi eindresultaat.

Waar wij ook komen met onze mustang of het nu op meetings of gewone tourtochten zijn er worden altijd wel foto's genomen van de bekleding. Zoals je kunt zien op de foto's is het eindresultaat in een woord FANTASTISCH.

Hierbij willen wij Sjoerd bedanken voor de prettige samenwerking en het geleverde interieur van onze Mustang. Wij gaan er dan ook vanuit dat hij nog vele klanten gelukkig kan maken.

Gr
Team Mustang

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +