Menu Sluiten

Harley motorzadel

Projectbeschrijving

Deze klant is bij ons terecht gekomen via een zakenrelatie van ons.

De vraag van de klant was om het onderstuk, dat is een los deel, opnieuw te bekleden met wit kunstleder, echter onze ervaring vertelde ons dat alleen met dit deel de klant niet perfect geholpen was aangezien het rubberen gedeelte wat achter het kunstleder zit ook al behoorlijk vergaan was.

Wij hebben de klant geadviseerd om ook het zadel zelf te vernieuwen zodat het een perfect kloppend plaatje wordt.

Dit was gewoon noodzakelijk omdat het kunstleder van het zadel zijn beste tijd ook had gehad en wij uiteindelijk alleen maar gebaad zijn bij het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig product waar elke klant van ons jaren plezier van heeft.

Na het uitbrengen van een offerte zijn wij aan de slag gegaan om, zoals u kunt zien op de ervoor en erna foto’s, ook van dit zadel weer een perfect kloppend plaatje te maken.

Klantervaring

Ik ben bij Sjoerd Brouwers van B&B designs terecht gekomen via een meubelstoffeerder bij mij in de Buurt.

Hij zei dat ik het beste met dit zadel naar B&B designs kon gaan omdat ze mij daar perfect kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn en met de beste materialen.

In eerste instantie wou ik alleen maar een rubberen onderflapje laten bekleden omdat dit helemaal gescheurd en verkleurd was, maar toen ik eenmaal bij B&B Designs was en zag wat zei allemaal maken en vooral hoe! Wou ik toch graag mijn gehele zadel opnieuw laten bekleden.

En zeg nou zelf, hij is fantastisch geworden.

Sjoerd ik wil je dan ook graag enorm bedanken voor het geleverde stukje vakwerk en zoals afgesproken kom ik voor mijn andere Harley zadel binnenkort ook weer bij jullie aan.

Ontzettend bedankt en we zien elkaar binnenkort weer.

Groetjes W. v. Grunsven Oss

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +