Menu Sluiten

Daimler SP 250

Projectbeschrijving

Deze klant is via zijn zakenrelatie bij ons terecht gekomen met zijn “Daimler SP 250”. Aan B&B Designs het nadrukkelijke verzoek om de auto in originele staat te herstellen.

Dit hebben wij uiteraard met veel liefde en aandacht voor detail uitgevoerd. B&B Designs heeft de auto voorzien van nieuwe stoelen, deurpanelen, dashboard, achterbank en om alles compleet te maken hebben wij de vloerbekleding ook gemaakt.

De deurpanelen evenals het dashboard zijn voorzien van nieuwe panelen. Ook dit verzorgen wij regelmatig voor onze klanten.

Klantervaring

Ik ben bij B&B Designs Holland terecht gekomen via een zakenrelatie die mij adviseerde om contact op te nemen met Sjoerd omdat hij een uitstekende vakman is. Vervolgens ben ik met Sjoerd in contact gekomen en hebben we duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en die is hij ook nagekomen.

Het bekleden van een oldtimer in originele staat is niet gemakkelijk en dat heeft Sjoerd zelf ook ondervonden. Ondanks enkele verbeteringen was het eindresultaat perfect!

Sjoerd is op mij overgekomen als een persoon die gemotiveerd en ondernemend is en achter zijn werk staat. Ik ben tevreden over onze samenwerking en ik zal B&B Designs in de toekomst ook zeker aanraden.

Succes met jullie onderneming!

Groet,
H. Stappers

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +