Menu Sluiten

Mercedes Viano

Projectbeschrijving

De klant is bij ons terecht gekomen via onze website. Op de website werd zijn vertrouwen direct gewekt.

Hij had de voorkeur om de stoelen in exact hetzelfde leder met dezelfde Bentley stitch in zijn Viano bus te laten maken als in onze demo auto. Deze wens hebben wij met oog voor detail voor hem weten te realiseren.

Gaandeweg het project vorderde had de klant ook nog de wens om zijn laadruim te voorzien van een nieuwe vloer en een opberg vak. Ook dit hebben wij voor hem gerealiseerd.

Een ander verzoek was om de ruit te verwijderen in het tussenschot aangezien men hier, vooral met het rijden ‘s avonds, enorme hinder aan ondervindt doordat de reflectie van de ruit voor een vertekend beeld zorgt. Ook dit hebben wij voor de klant verricht. Echter niet alleen de ruit verwijderd maar ook direct de kit verwijderd en het gedeelte waar de ruit zich in bevond netjes afgewerkt met een matzwarte lak zodat ook dit aansluit op het perfect kloppende plaatje waar wij bij elk project naar streven.

Ook had de klant nog het verzoek om de lichtgrijze kunststof delen te spuiten in de zelfde kleur als de overige delen van zijn interieur. Deze werkzaamheden hebben wij secuur uitgevoerd zodat het geheel klopt.

Bekijkt u eens rustig de foto’s en oordeelt u zelf.

Klantervaring

Sjoerd enorm bedankt! Wij zijn er erg over te spreken over jouw manier van zaken doen. Je bent heel eerlijk, open en meedenkend wat ik als ondernemer dan ook zeer waardeer! Van zo’n mensen zouden er veel meer moeten wezen.

Zoals ik al eerder aan je heb verteld kom ik binnenkort nog met de Vito die instapschade heeft en ook daar weet ik zeker van dat jij dit perfect in orde gaat maken. Vol vertrouwen zien wij elkaar dan ook snel weer.

Nogmaals enorm bedankt, je bent een aanrader!

Vriendelijke groet, G Peters

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    Door aanhoudende drukte duurt uw contactaanvraag beantwoorden soms iets langer. Excuses voor het ongemak!
    + +