Menu Sluiten

Stoelen piloten leder

Projectbeschrijving

Deze meubels stonden al jarenlang te verstoffen op zolder bij de klant, tot zij in de woonkamer zitplaatsen tekort kwamen. Een kennis verwees ze door naar B&B Designs.

De klant wilde dit mooie model stoelen opnieuw laten bekleden met piloten leder. Dit geschuurde leder was reeds in de woonkamer op hun bank aanwezig. In ons grote aanbod materialen vonden wij een bijna exact gelijkend leder.

Naast het opnieuw laten bekleden van de stoelen wilde de klant ook graag het frame laten herstellen. We hebben alle verbindingen opnieuw gelijmd en het frame mooi egaal wit gespoten.

De zitting en rug zijn tevens voorzien van nieuwe singles en nieuw schuim. Hierdoor heeft de klant gegarandeerd weer jaren zitplezier van deze stoelen.

Is uw interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend zo snel mogelijk contact met u op.

Meer projecten

LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om samen met u te kijken hoe we uw project tot een fantastisch mooi, perfect kloppend plaatje kunnen maken. Vanzelfsprekend behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze alleen om contact met u op te nemen over deze aanvraag.

Voor het uitbrengen van een nauwkerige offerte hebben we foto's nodig van uw beschadigde of te bewerken object. Het meesturen van foto's met dit formulier is niet verplicht. U kunt ons ook na het eerste contact foto's sturen via e-mail of WhatsApp.


    22 juli t/m 12 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 13 augustus worden contactaanvragen weer behandeld. Excuses voor het ongemak en eventuele vertraging!
    +